MY SKILLS

MY SKILLS
MY SKILLS

my shop

my shop
my shop

să colaborăm

să colaborăm
să colaborăm

Highlights – Ianuarie 2017

Hai să începe cu lucrurile de bază gen ”Fă ce poți cu ce ai, acolo unde ești.„ Internetul este o sursă de coninuă informație în care poți găsi chesti faine gen cursuri, documentare, carti gratuite and stuff. Îmi propun ca în fiecare lună să va prezint trei din resursele pe care le-am descoparit sau le știu de ceva vreme și le-am testat deja.

Încep cu Austin Kleon a writer and artist. Îl ador pentru Show your work! și Steal Like an Artist 10 Things NobodyTold You About Beign Creative! Recomand înainte de toate blogul si canalul lui de youtube ambele inspiraționale Spoiler alert am în lucru un articol review despre cele doua carți si jurnalul Steal like an artist.A doua recomandare (+) este este Lisa Congdon artist ilustrator și autoarea a câtorva carți de succes. Pe Lisa am ”cunoscut-o„ pe platforma creativebug participând la un 31 day challenge creative doodling. Explică foarte bine si este un excelent pedagog, în ianuarie am aflat că are un curs și pe skillshare. (Nu știu cât de mult folosiți voi platformele de învățare online. daca le folosiți stați pe aproape, pentru ca în luna martie vă pregătesc o surpriză împreuna cu echhipa de la creativebug).

A treia recomandare dar nu ceea din urmă este o înregistrare de la TED cu Chip Kidd (adorabil) când cresc mare ca el vreau să fiu. Aici sunt adunate toate interviurile cu el. În alta ordine de idei vă recomand sa vă creați un cont pe TED este locul meu de evadare si oaza mea de inspirație.

Bonus acest filmuleț Brené Brown on Blame. Un filmuleț de văzut si digerat.

♥♥♥
Pâna luna viitoare,
Gabriela

No comments

Lovely Notes