MY SKILLS

MY SKILLS
MY SKILLS

my shop

my shop
my shop

să colaborăm

să colaborăm
să colaborăm

Geanta perfecta Messenger Bag

A trecut ceva vreme de când am început acest blog și nu am scris aproape nimic… atât de caracteristic mie.

Am în agendă patru pagini pline de ideii pentru articole, trei articole începute și un proiect/challenge ”one letter a day„ la care lucrez de ceva vreme pentru că pagini de exerciții & video. Până aici toate bune și frumoase dar cu scuza ”nu am timp să scriu azi„ trece timpul și spațiul de aici rămâne gol.


Azi este luni și ceea mai MARE preocupare a mea de câteva zile este sa îmi găsesc geanta ”messenger„ PERFECTĂ! Da, știu sună childish dar is a must pentru mine. Când nu am rucsacul cu aparatul foto pe umăr am o geantă în care nu îmi încape niciodată tot ce am nevoie (nu, nu este vorba despre farduri) ci despre tabletă, telefon, bateria de rezervă, o carte sau kindle-ul, agende, chestii de scris and stuff așa ca am plecat la vânătoare.


Geanta perfectă trebuie să îndeplinească două criterii importante pentru mine:

  • să fie din piele (Nu eco. În ultimi ani am tot testat diverse din piele ecologică, versiunea scurtă… au fost un fiásco. Nu este deloc funny să ai o întalnire și să ajungi cu o toarta ruptă (very sad face).);
  • să fie încăpătoare (motiv pentru care m-am reîntors la modelul messenger);
  • și în ultimul rând să nu fie împopoțonată cu zorzoane, cu cât mai simplă cu atât mai bine pentru mine.

Acestea fiind spuse am găsit două modele care îmi plac mult, problema este că îmi plac foarte mult ambele și trebuie să mă decid doar la una.

Ceea din colt sus stânga o găsiți aici iar pe ceea din dreapta jos aici. Vouă care vă place?

No comments

Lovely Notes